BTW verhoging laag tarief

Het kabinet heeft de voorgestelde BTW verhoging voor het lage tarief definitief gemaakt. Voor het onderhoud aan bestaande gebouwen heeft dat gevolgen. Hiervoor geldt namelijk dat verschillende werkzaamheden onder het lage BTW tarief vallen. Onder andere stuc- en schilderwerk zijn hierdoor duurder geworden. Deze werkzaamheden worden nu tegen 9% in plaats van 6% belast.

Lees meer

Nieuwe website

Onze nieuwe website is online, geniet er van! Mocht je op of aanmerkingen hebben, dan horen we het graag.

Lees meer

Verhoging BTW tarief

Mogelijk wordt het lage btw tarief van 6% per 1-1-19 verhoogd naar 9%. dat heeft gevolgen voor het onderhoud aan uw woning. Oa schilderwerk en stucwerk vallen bij woningen ouder dan 2 jaar in deze categorie. Wilt u het zekere voor het onzekere, laat de werkzaamheden dan nog in 2018 uitvoeren.

Lees meer

Nieuwe website

Sinds kort hebben wij onze nieuwe website online. We hebben de website wat gebruiksvriendelijker gemaakt en, wat in deze tijd belangrijk is, de site is ‘responsive’. Wat wil zeggen dan dat hij zich aanpast aan elk formaat scherm waarop de bezoeker de site wil bekijken. Dus ook op tablet en smartphone. Ook hebben wij een Google…

Lees meer

Laag BTW tarief verlengd tot 1 juli 2015

De regeling voor het lage BTW tarief van 6% op arbeid, bij onderhoud aan gebouwen ouder dan 2 jaar, blijft tot 1 juli 2015 van kracht. Heeft uw VvE groot onderhoud gepland? Dan moeten werkzaamheden vóór 1 juli zijn uitgevoerd en de factuur tevens vóór die datum zijn opgesteld!

Lees meer

Google+ pagina

Bouwburo W. Panen heeft vanaf nu een Google+ pagina, dat geeft tevens de mogelijkheid on een review achter te laten. In de rechter kolom vind u de links voor onze sociale media.

Lees meer